Home Nieuws Hirving Lozano bindt in na verwijten over ambities en vertrekwens

Hirving Lozano bindt in na verwijten over ambities en vertrekwens

586
0

Hirving Lozano is erg gelukkig in Napels en bij werkgever Napoli.

Dat benadrukt hij nadat zijn eerdere uitspraken over een eventuele vertrekwens uit de Italiaanse stad verkeerd werden geïnterpreteerd. Lozano zou op korte termijn juist niet willen vertrekken uit Italie.

‘Ik wil naar een grotere club’, zei de Mexicaanse international tegen een TV station. Die uitspraak is in Napels niet in goede aarde gevallen. Op sociale media wordt Lozano bekritiseerd omwille van de vermeende vertrekwens. De Mexicaan bedoelde het anders en hij wijst naar een bredere context van zijn woorden, die uit zijn verband zijn getrokken.

‘Soms kunnen mijn woorden buiten de context geplaatst worden. Iemand met een andere intenties dan de correcte weergave te brengen, geeft dan een verkeerde uitleg’, zegt de aanvaller op Instagram tegen zijn 1,7 miljoen volgers.

Napoli is vooralsnog zijn thuisstad en dat mag voorlopig zo blijven. ‘Het is niet mijn intentie om mijn woorden te verduidelijken of in te trekken. Het gaat mij om de feiten. En de feiten zijn dat ik in Napels leef, mijn kinderen er opgroeien en vrienden maken en de vrienden van mijn vrouw Napolitanen zijn, net als mijn buren en mijn vrienden. Ik speel voor Napoli en hoop dat nog lang te doen. Ik doet het niet omdat het alleen een voetbalteam is, ik doe het omdat Napels de plek is waar ik gelukkig ben en mijn thuis is’, aldus Hirving Lozano op Instagram.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here