Home Nieuws ‘Hij blijft wel. Er moeten gekke dingen gebeuren wil hij vertrekken bij...

‘Hij blijft wel. Er moeten gekke dingen gebeuren wil hij vertrekken bij PSV’

14005
0

De toekomst van Xavi Simons. Weken achtereen is de jonge topvoetballer dagelijks onderwerp van gesprek.

Earnie Stewart en PSV voeren inmiddels ook gesprekken met Xavi Simons en zijn management. Het gaat heden ten dage allemaal op de ene vraag: blijft Xavi Simons bij PSV? Analisten, journalisten en fans vallen over elkaar heen als het over de toekomst van Simons bij PSV gaat. Toch is vrijwel iedereen het er over eens dat de jonge middenvelder, nummer toen en buitenspeler, nog een jaar in Eindhoven moet blijven.

Verschillende media als het Eindhovens Dagblad melden geregeld dat de verwachting is dat Simons bij PSV blijft maar op de burelen van De Telegraaf uit men juist geregeld twijfels. Dat heeft dan weer van doen met de recente move van Simons naar een ander en in Engeland gevestigd management.

Kortom, er wordt aan alle kanten wordt getrokken aan Xavi Simons, ook door verschillende Europese topclubs. Volgens FCUpdate-journalist Mounir Boualin moet het wel heel raar lopen wil Xavi Simons vertrekken bij PSV deze zomer. Dat vertelt hij in de speciale PSV Seizoensoverzicht Podcast van FCUpdate.

FCUpdate host Stan Timmerman en journalist Mounir Boualin spreken in de nieuwste FCUpdate Podcast ook over het eventuele aanvoerderschap van Xavi Simons. De eventuele aanvoerdersband kwam laatst ter sprake. “Hij moet nog wel wat leren, dat zeurende en klagende moet er snel uit bij hem”, aldus Mounir. Maar Boualin ziet in de toekomst wel een aanvoerder in Simons, zeker onder Peter Bosz. “Ik denk dat Bosz dat kinderachtige gedoe er wel uit kan krijgen bij hem, wie weet waar hij dan toe in staat is”, klinkt het vanuit FCUpdate.


Vorig artikelDick Advocaat kijkt uit naar start Peter Bosz bij PSV | Bosz, de trainer zonder twijfels
Volgend artikelFranse journalist: ‘Xavi Simons overweegt nog altijd terugkeer naar PSG’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in