Home Nieuws Hiddink oordeelt over het seizoen tot nu toe: ‘PSV heeft een prachtig...

Hiddink oordeelt over het seizoen tot nu toe: ‘PSV heeft een prachtig seizoen’

2256
0

Voor en na de wedstrijd tussen PSV en Ajax werden er verschillende fans en prominenten gevraagd naar het seizoen van PSV.

De gemiste landstitel blijkt niet voor iedereen een catastrofe te zijn. Het winnen van de beker en het bereiken van de tweede plaats, met eventueel het bereiken van de groepsfase Champions League, blijkt voor vele fans toch niet zo grote teleurstelling te zijn.

Veronica Offside vroeg ook Guus Hiddink naar zijn mening over het seizoen van PSV. De gestopte trainer was aanwezig bij de wedstrijd in het Philips Stadion. Hiddink is duidelijk in zijn oordeel over het seizoen van PSV, waaruit vooral veel waardering voor Ruud van Nistelrooij naar voren blijkt te komen.

Guus Hiddink vindt wel dat PSV tweede moet worden. “Die plek moet gepakt worden. PSV is al vijf of zes jaar zonder Champions League. Dat moet gehaald worden”, zegt Hiddink, die zeker te spreken is over het werk van Ruud van Nistelrooij. “Ze hebben een prachtig seizoen. PSV heeft grote spelers moeten verkopen in de winter. Die leverden veel doelpunten op. Ik vind dat Ruud van Nistelrooij het prima doet.”

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is wat kritischer. “Het is een aardig seizoen. Kom, PSV gaat voor het hoogste. Al een tijdje niet meer? Juist daarom!”, aldus Elfrink, die bijval krijgt van oud-speler René van der Kerkhof. “Er is maar één titel en dat is kampioen worden”, klinkt het in onderstaande video, waarin ook Hiddink aan het woord komt.


Vorig artikelGullit en Waterreus onder de indruk van leider Luuk de Jong: ‘Wat een goede speler is dat nog steeds’
Volgend artikelLuuk de Jong zag ander beleid bij PSV rond vertrek Gakpo en Madueke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in