Home Nieuws Heurelho Gomes gaat weer keepen, Gomes wordt eerste doelman bij Braziliaanse club

Heurelho Gomes gaat weer keepen, Gomes wordt eerste doelman bij Braziliaanse club

909
0

Heurelho Gomes kwam vorige week weer in het nieuws nadat hij kersvers PSV’er Andre Ramalho welkom heette bij PSV.

Vanuit Brazilië wenste Gomes zijn landgenoot veel succes, geluk en vooral plezier toe. Hij benadrukte dat dat ook de ingrediënten waren die hem zo’n fijne tijd bij PSV wisten te bezorgen.


Deze week komt Gomes weer in het nieuws maar nu omwille van het voortzetten van zijn professionele loopbaan.

De inmiddels veertigjarige Braziliaan gaat proberen om zijn oude club Democrata FC aan promotie naar de Campeonato Mineiro te helpen. Gomes speelde aan het begin van deze eeuw voor de kleine club Democrata, voordat hij bij Cruzeiro de kans kreeg om naar PSV in Europa te verhuizen.

Gomes licht zijn besluit toe: ‘Een tijdje terug heb ik voor het eerst weer een wedstrijd gekeept. Het was een toernooi met verschillende oud-voetballers hier in Brazilië. Internationals als Márcio Santos en de zaalvoetballer Falcão deden mee. Het was leuk, maar daar laat ik het bij. Ik heb lang genoeg onder de lat gestaan’, zei Gomes.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Gomes gaat dus weer keepen. Zijn oude club Democrata heeft hem weten over te halen.

‘Hallo allemaal! En dan heb ik het niet alleen tegen de mensen van Democrata, maar tegen alle voetballiefhebbers’, zegt Gomes in een verklaring via de sociale kanalen van de club.

‘Na 22 jaar ben ik terug. Ik respecteer het project van deze club en probeer op de een of andere manier bij te dragen, zodat Democrata toegang zal krijgen tot de eerste divisie van de Campeonato Mineiro. Ik weet zeker dat er geweldige dingen zullen gaan gebeuren.’

https://twitter.com/democratajacare/status/1400566874572787714?s=20


Facebook Comments