Home Nieuws ‘Het verbaast me niks dat ze aan Sangaré denken, ik zie hem...

‘Het verbaast me niks dat ze aan Sangaré denken, ik zie hem wel naar Engeland gaan’

1211
0

Ibrahim Sangaré staat in de nadrukkelijke belangstelling van het steenrijke Newcastle United.

De club uit het noorden van Engeland heeft veel geld te besteden op de transfermarkt en dus worden er allerlei namen van spelers in verband gebracht met de Engelse club, die recent werd opgekocht door Arabieren. Het heeft er alle schijn van dat PSV Sangaré deze winter niet laat gaan en er op z’n vroegst pas aanstaande zomer over een transfer naar het buitenland kan worden gesproken. In Nederland lijken alle analisten in ieder geval om als het de sterke Ivoriaan gaat. Dat geldt ook voor ESPN analist Arnold Bruggink.

‘Het verbaast me niks dat ze aan hem denken’, zegt Bruggink in de Skiete Willy podcast. ‘Ik zie hem wel naar Engeland gaan. Hij is international van Ivoorkust, hij heeft de fysieke capaciteiten en in Engeland zit ook nog eens het geld. Zo heeft PSV natuurlijk ook gedacht toen ze hem haalden. Hij kon toen al naar Engeland.’

Bruggink zou Sangaré in de winterse transferperiode niet laten gaan als hij het voor het zeggen zou hebben in Eindhoven. ‘Bij 25 of 30 miljoen is het hetzelfde verhaal. Ik zou het sportieve aspect vooropstellen. Dat is de beste kans om kampioen te worden, om succes te behalen. Als hij zo blijft spelen, ga je ervan uit dat een transfer in de zomer ook moet lukken. Er komt bij dat je dan ook een directe vervanger moet halen, in de winter’, gaat hij verder. Ik zou het hem zelf ook niet aanraden. Newcastle staat bijna onderaan. Voor hetzelfde geld speel je volgend seizoen Championship’, aldus Arnold Bruggink.


Vorig artikelIn Genua reageert men woedend op uitlatingen Mo Ihattaren: ‘Het zijn grote leugens’
Volgend artikelFC Barcelona en Xavi lijken al uitgekeken te zijn op Memphis Depay, Juventus denkt aan huur Memphis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in