Home Nieuws Het transferspel rond Johan Bakayoko is nog maar net begonnen, PSV denkt...

Het transferspel rond Johan Bakayoko is nog maar net begonnen, PSV denkt pas na over transfer bij biedingen boven 35 miljoen euro

6192
0

Johan Bakayoko en zijn toekomst. In de laatste week van het nationale en internationale transferwindow lijkt er nog heel wat op PSV, Bakayoko en zijn management af te komen.

Lukt het de buitenspeler de volledige concentratie vast te houden tot aan de wedstrijd tegen Rangers FC? Hoe jong en onervaren hij ook is, Johan Bakayoko is een zeer gewilde speler op de internationale transfermarkt geworden. De buitenspeler geniet dusdanige interesse, dat er al tal van clubs zijn die de aanvaller inmiddels niet meer kunnen betalen.

De club van de Belgische hoofdtrainer Vincent Kompany zou een bod hebben uitgebracht van tussen de 20 en 25 miljoen euro op de vleugelaanvaller maar het is zeer zeker niet genoeg. Toch lijkt het zogenaamde spel op de wagen te zijn. De grote Europese clubs lijken ver te willen gaan voor de aanvaller en PSV houdt dan ook rekening met een aantal forse inkomende biedingen voor de zelfopgeleide vleugelaanvaller.

PSV is absoluut niet van plan om Bakayoko tussen de wedstrijden met Rangers FC te laten vertrekken en zet ook in op een veel hogere transfersom dan Burnley lijkt te willen en kunnen betalen. De clubleiding zou pas willen praten bij een bod van rond de 35 miljoen euro. Daarmee kan een streep door de naam van Burnley worden gezet. Clubs als Paris Saint-Germain, Liverpool en Napoli kunnen zo in actie komen om Bakayoko alsnog los te gaan weken komende week.

PSV lijkt ondertussen rekening te houden met verschuivende panelen gezien de concrete miljoenenbiedingen. Er wordt nog steeds vanuit gegaan dat Johan Bakayoko en zijn management inzetten op een langer verblijf maar als er daadwerkelijk bedragen vanaf 35 miljoen euro op tafel worden gelegd, kunnen er verschuivingen gaan plaatsvinden, is de verwachting voor de komende dagen.


Vorig artikelIn beeld | Jerdy Schouten, balveroveraar pur sang
Volgend artikelPSV wacht na PSV – Rangers zinderend slot transferwindow rond Sangaré, Bakayoko, Vertessen, Drommel én Ramalho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in