Home Nieuws Het tegengeluid van Huub Stevens: ‘Schmidt heeft het goed gedaan, het gat...

Het tegengeluid van Huub Stevens: ‘Schmidt heeft het goed gedaan, het gat met Ajax is kleiner geworden’

1484
0

PSV lijkt met Roger Schmidt even in de hoek te zitten waar de klappen vallen.

Na twee nederlagen op rij is de stemming rond de club niet heel positief maar er is nog steeds niets verloren. En dus valt er ook een tegengeluid te horen. Niemand minder dan Huub Stevens vindt namelijk dat PSV erop vooruit is gegaan onder Roger Schmidt. De Limburger geldt als een fan van Schmidt en ziet dat de Duitser al jaren goed werk weet te leveren. Stevens is een fan van de trainingsmethoden van Schmidt en ziet in de Duitser een vooraanstaande trainer in het internationale voetbal.

Huub Stevens is dan verrast dat Roger Schmidt aan het einde van het seizoen vertrekt bij PSV. Volgens Stevens staat er een PSV met perspectief. “Ik ben verbaasd”, reageert Stevens in gesprek met Omroep Brabant. “In mijn ogen heeft Roger Schmidt het goed gedaan bij PSV. Het gat naar Ajax is kleiner geworden in het afgelopen anderhalf jaar. Dat is mede de verdienste van de trainer.”

Het is Stevens een raadsel waarom Schmidt vertrekt maar wellicht heeft het met een andere club van doen. “Hij heeft misschien al wel gesproken met een andere club waar hij meer perspectief ziet. Je weet dat je bij PSV altijd mee moet doen om de prijzen, maar je ziet ook dat Ajax veel meer financiële mogelijkheden heeft.”

Stevens denkt niet dat het vertrek van Schmidt ook voor Mario Götze gevolgen gaat hebben. Volgens Stevens hoeft PSV zich geen zorgen te maken om de Duitse spelverdeler. “Ik verwacht niet dat spelers nu ineens zullen vertrekken. Anders heeft de club echt te veel de oren laten hangen naar de trainer. Het zou te gek voor woorden zijn als nu al die spelers weg zouden gaan. De club is altijd belangrijker dan de trainer”, aldus een nuchtere Huub Stevens.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here