Home Nieuws Het plan voor steun aan Ihattaren ingevuld: ‘In de tiende minuut applaus...

Het plan voor steun aan Ihattaren ingevuld: ‘In de tiende minuut applaus voor Mo, dan 0-5 van Ajax winnen’

19207
0

Het idee van PSV fan Wouter Ritmeester om zaterdagavond in Amsterdam steun aan Mo Ihattaren te betuigen, heeft een storm aan reacties opgeleverd.

Zijn idee lokt vele reacties uit maar de PSV fan betwijfelt of er ook daadwerkelijk iets zal gaan gebeuren vanuit de hoek van de PSV fans. Het plan van Wouter wordt ook veelal faliekant afgeschoten omwille van allerlei redenen. Hoe dan ook, PSV is een warme club, Mo is een jonge speler en heeft veel gemaakt en dus zou er ruimte moeten kunnen zijn voor steun aan de Utrechtse middenvelder, is de insteek van Wouter.

Omroep Brabant was vandaag erg benieuwd naar de beweegredenen van PSV fan Wouter Ritmeester om Mo Ihattaren te steunen. Hoe ziet Ritmeester dit dan precies voor zich? De PSV fan verklaarde zich in gesprek met Omroep Brabant nader en zegt het volgende tegen de regionale omroep over zijn idee:

“Ik heb altijd sympathie voor Mo gehad. Hij was lange tijd het grootste talent dat bij onze club rondliep. Het is treurig hoe het uiteindelijk gelopen is, maar mensen oordelen zo snoeihard over hem. Maar het is pas een jochie van begin twintig, hè? Laten we vooral hopen dat hij ooit nog gaat schitteren. Wie weet zelfs in Oranje”, zegt Ritmeester in gesprek met Omroep Brabant.

“Het zou mooi zijn als het hele uitvak applaudisseert in de tiende minuut. Dat was zijn laatste rugnummer bij PSV. En dat dan de rest van het stadion ook meedoet. Iedereen met een voetbalhart samen. Ik betwijfel of PSV er iets mee doet. Maar het zou wel bij ons als warme, gemoedelijke club passen. En dan daarna met 5-0 winnen van Ajax”, besluit de PSV fan over hoe hij de zaterdagavond precies ingevuld zou willen zien.


Vorig artikelPSV Historie: PSV geeft Ajax dreun in allereerste wedstrijd ooit in Amsterdam Arena
Volgend artikelLeeds United concreet in de markt voor Philipp Max, PSV laat verdediger opnieuw niet gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in