Home Nieuws Het plan van Jason van Duiven staat kaarsrecht overeind: ‘Of ik over...

Het plan van Jason van Duiven staat kaarsrecht overeind: ‘Of ik over een half jaar klaar ben voor PSV?’

5713
0

Jason van Duiven is tegenwoordig spits van Almere City en in die hoedanigheid beleefde de nog jonge aanvaller recent een bijzondere avond.

De spits, die onomwonden nog steeds enkele en alleen voor een terugkeer naar PSV staat want dat is nog altijd het grote doel, wordt momenteel verhuurd aan Almere City. Juist met die club maakte Van Duiven receny zijn eerste officiële minuten in het Philips Stadion. Een prachtige avond voor de nog jonge Van Duiven, die bijna met een doelpunt bekroond werd.

“Ik kwam één-op-één met de keeper, maar de bal was net iets te hard, ik kon hem niet meer chippen”, vertelt Van Duiven over de mogelijkheid die hij tegen PSV kreeg bij ESPN. “Benítez pakte hem daarna goed. Iedere week wil je scoren, maar het mooiste is natuurlijk om hem hier in het Philips Stadion te maken.”

Van Duiven speelde uitgerekend tegen PSV zijn eerste officiële wedstrijd in het Philips Stadion. “Hier droom je al van jongs af aan van”, gaat de spits verder. “Het liefst in een PSV-shirt, maar nu was het in een ander shirt. Maar ik ben blij met de stap naar Almere. In vier wedstrijden heb ik al vier invalbeurten gehad en dat wilde ik graag: Eredivisieminuten.”

Van Duiven gaat nog altijd voor een absolute doorbraak in het Philips Stadion. Bij PSV doorbreken is tenslotte dat wat hij voor ogen heeft. “Normaal train je met die jongens en nu zijn het je tegenstanders. Tijdens de wedstrijd merk je er niet zoveel van, maar na afloop spreek je iedereen wel even. Ze zeiden ook dat het een goede stap was en dat ik moet blijven hopen op veel minuten. Over een half jaar klaar voor PSV 1? Dat zijn wel de verwachtingen”, aldus Van Duiven.


Vorig artikelVertrokken verdediger dankbaar voor spelen met Gakpo en Götze: ‘Mijn droom is om ooit nog terug te keren’
Volgend artikelEen uithaal naar Feyenoord | ‘Helemaal niets in Alkmaar zingen, wetende dat je er enkel staat vanwege de KNVB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in