Home Nieuws Het ongeloof in Sittard is groot: ‘Ik heb hier echt geen woorden...

Het ongeloof in Sittard is groot: ‘Ik heb hier echt geen woorden voor’

1578
1

PSV maakte zondagmiddag een hele slechte beurt in Sittard door 2 hele dure punten te verspelen.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij wist een legio kansen niet te verzilveren en dus stond er na afloop 2-2 op de borden. Ook Xavi Simons staarde na afloop voor zich uit en kon de prestatie van PSV nauwelijks onder woorden brengen.

Xavi Simons was in gesprek met ESPN dan ook niet te spreken over de prestatie van PSV in Sittard. “Dit is echt onbegrijpelijk. Je vecht voor de titel, je wil die titel winnen en dan laat je hier zo maar twee punten liggen”, aldus Simons. “Die kansen die je krijgt, moet je gewoon afmaken en de wedstrijd beslissen. Meer dan twintig kansen gehad en dan maar twee keer scoren is te weinig. Maar dat weet iedereen ook.”

Simons kreeg vragen over het vervolg van de competitie en hoe PSV het tij kan keren. “We moeten gewoon die goals scoren”, zo gaf hij aan. “We zullen dit als team goed moeten bespreken. Het is niet alleen die goals, maar ook het verdedigende als team. Ik heb hier echt geen woorden voor. Ik ben teleurgesteld, maar dat is iedereen. We zullen eerst naar onszelf moeten kijken. Er zijn nog genoeg wedstrijden om de titel te pakken, maar we weten allemaal dat dat niet op deze manier kan”. aldus Xavi Simons, die met een rake kopbal de 1-1 op de borden wist te zetten.


Vorig artikelOok Luuk de Jong miste kans op kans: ‘We hebben allemaal gefaald’
Volgend artikelPSV twijfelt over Madueke transfer, verschil van 15 miljoen euro tussen vraag en aanbod

1 REACTIE

  1. Welke speler wil in vredesnaam nog voor PSV spelen, ja misschien een “Peirero” die wil de draad weer opnemen en past bij het brasspel van de club erg goed. Ja en er zijn amateurs genoeg die bij PSV willen spelen. Voordeel ze kosten niets en dat is ideaal voor Brandts. Hoe gaan we van topclub naar middenmotor, gewoon zo doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in