Home Nieuws Het nieuwe PSV onder van Nistelrooij: ‘Guus Hiddink zal een hele belangrijke...

Het nieuwe PSV onder van Nistelrooij: ‘Guus Hiddink zal een hele belangrijke rol gaan spelen’

3205
0

PSV wist zaterdagavond in de Grolsch Veste een uur lang te overtuigen in een waar voetbalgevecht met FC Twente.

De Tukkers legde PSV het vuur aan de schenen en waren in het eerste half uur heer en meester over de ploeg van Schmidt. Gezien de grote belangen die er op het spel stonden, mag het verbazingwekkend worden genoemd hoe PSV zich liet aftroeven. Roger Schmidt greep pas in de rust in en dat kwam de wedstrijd zeker ten goede.

De broers en PSV iconen Willy en René van de Kerkhof konden hun ogen niet geloven bij het aanschouwen van zoveel onkunde. De beide broers waren samen met Guus Hiddink te gast in de Grolsch Veste en zagen PSV van het kastje naar de muur worden gestuurd. In gesprek met Omroep Brabant zeggen de broers geschrokken te zijn van PSV en beamen desgevraagd dat er nog veel werk aan de winkel is voor Ruud van Nistelrooij als er naar het volgende seizoen wordt gekeken.

De rol van Guus Hiddink voor het volgende seizoen werd deze week door verschillende media klein gemaakt. Willy van de Kerkhof denkt dat PSV juist wel garen gaat spinnen bij een voorname rol van Guus Hiddink bij PSV. Willy beaamde desgevraagd dat guus Hiddink vanaf komend seizoen gevraagd en ongevraagd advies gaat geven. Willy zegt daarover: “Hij heeft me duidelijkheid gegeven voor de toekomst en zal een hele belangrijke rol gaan spelen”, aldus Willy van de Kerkhof over een eventuele rol van Guus Hiddink.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here