Home Nieuws Het ‘net niet’ PSV vol potentie, wekt ergernis op bij achterban

Het ‘net niet’ PSV vol potentie, wekt ergernis op bij achterban

2291
0

PSV verloor zondagmiddag opnieuw een topper en zag koploper Ajax verder uitlopen.

De landstitel is al weken uit zicht maar PSV verliest ook terrein als het om plaats twee gaat. Die tweede plaats is toch wel de ondergrens voor PSV dit seizoen. Gezien alle investeringen mag er toch worden verwacht dat de tweede plaats behaald zal gaan worden door het elftal van Roger Schmidt.


Toegegeven, het zit bepaald niet mee het lopende seizoen. De factor pech met de VAR in de thuiswedstrijden tegen Ajax en Feyenoord mag gerust benoemd worden maar overall is het te weinig wat het PSV van Roger Schmidt de fans weet voor te schotelen.

Het gevolg is dat de achterban aan het morren is geslagen en dat uit zich op sociale media in wantrouwen in Roger Schmidt en zijn aanpak. De Duitse coach krijgt bakken kritiek te verwerken en een groot deel van de fans heeft weinig vertrouwen in een goed vervolg van de komende maanden en het nieuwe seizoen.

Termen en beoordelingen als ‘het net niet PSV’, ‘waardeloos elftal’, ‘een mentaliteit van niets’, klinken door op sociale media terwijl het perspectief zeker daar is volgend seizoen gezien de aanwezige potentie en het surplus aan talenten.