Home Nieuws ‘Het moet nu crisis zijn bij PSV’

‘Het moet nu crisis zijn bij PSV’

15
18

Valentijn Driessen snapt niet dat diverse spelers van PSV, onder wie Jorrit Hendrix, weigeren te onderkennen dat er sprake is van een sportieve crisis bij PSV, zegt de journalist van De Telegraaf in gesprek met PSV TV. 

Driessen vindt dat PSV de situatie onderschat en teveel vertrouwd op een goede voortzetting. “Het moet nu crisis zijn bij PSV. Want PSV wint niet van tien man van FC Groningen, verliest zelfs van Feyenoord en ook is de Champions League-overwintering heel ver weg. Dan had je hier moeten winnen van Atlético Madrid of minimaal gelijkspelen, want je moet Atlético Madrid of Bayern München achter je houden.”

“PSV is een club met een hoop ambities en dan is er wel wat aan de hand. Ik hoorde bijvoorbeeld Jorrit Hendrix zeggen: er is niet veel aan de hand. Dan onderschat je het wel. Als je niet onderkent, dat dit niet des PSVs is – volgens mij is er al 300 minuten hier niet gescoord – dan kan je er dus ook niet aan werken. Wat dat betreft reageerde Luuk de Jong daar beter op.”


Facebook Comments

18 REACTIES

  1. Wat een gezeik zeg. Wedstrijd tegen altelico onverdiend verloren. Tegen de finalist van vorig jaar!!! Feyenoord was een gelijkwaardige wedstrijd. Maar zat 1 keer tegen. Nog heeeeeeel veel wedstrijden te gaan, dus crisis echt niet!!!! Maar gezeik ja!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here