Home Nieuws Het ‘Memphis plan’ voor Gakpo en de vier vertrekkende basisspelers: Guti, Götze,...

Het ‘Memphis plan’ voor Gakpo en de vier vertrekkende basisspelers: Guti, Götze, Zahavi en Sangaré

26059
0

De Eredivisie is nog lag niet klaar met de uiterst spannende titelrace die nog een week of drie gaat aanhouden maar speculaties over et volgende seizoen zijn er volop.

Op de achtergrond kijken Ruud van Nistelrooij en Marcel Brands mee en zien dat er in de media sprake is van veel geruchten rondom eventueel vertrekkende PSV’ers. De situatie rond Cody Gakpo laat zich het beste omschrijven als onzeker en dus lijkt PSV in te zetten op een langer verblijf van de aanvoerder. PSV hoopt hoopt Cody Gakpo nog te behouden en lijkt voor een Memphis plan te opteren, waarbij Gakpo wordt voorgehouden nog één seizoen te vlammen in Nederland om vervolgens als landskampioen door de voordeur te vertrekken uit Eindhoven.

Dat scenario schets ook Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen over Gakpo, naast het feit dat Jansen ook weet te melden dat vier bassispelers zullen gaan vertrekken bij PSV. Jansen spreekt bij Studio Voetbal over een Memphis-scenario. “Toen hebben ze Memphis overtuigd: blijf nou nog een seizoen, word kampioen van Nederland en je gaat op een hoger niveau weg. Dat proberen ze nu bij Gakpo ook voor elkaar te krijgen.”

Ook de namen van Erick Gutiérrez, Mario Götze, Eran Zahavi en Ibrahim Sangaré klinken als het over zekere transfers gaat. Guti lijkt op weg naar Benfica en heeft nog één contractjaar over in Eindhoven. Het vertrek van Schmidt lijkt bovendien gevolgen te hebben voor drie spelers die hij naar Eindhoven heeft gehaald “Götze, daar gaat men een beetje van uit dat hij vertrekt, Zahavi vertrekt waarschijnlijk en voor Sangaré is veel belangstelling”, aldus Freek Jansen over de situatie rond spelers waar veel belangstelling voor is.


Facebook Comments Box