Home Nieuws Het lange wachten lijkt voor niets geweest te zijn, Aster Vranckx wilde...

Het lange wachten lijkt voor niets geweest te zijn, Aster Vranckx wilde naar PSV maar is op weg naar Fiorentina

8878
0

Een zomer lang duurde de geruchten over de toekomst van Aster Vranckx, die een zomer lang in de belangstelling stond van PSV.

Aster Vranckx was zelfs al te gast op De Herdgang en zou zelf steeds hebben ingezet op een transfer naar PSV maar het lijkt toch allemaal anders te lopen want de middenvelder van Vfl Wolfsburg lijkt op weg naar Serie A. Werkgever Wolfsburg laat de Belgische middenvelder naar de Serie A vertrekken. Aster Vranckx is nagenoeg rond over vierjarig contract bij Fiorentina.

Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio. Di Marzio weet ook te melden dat Vranckx een voorkeur had voor een toekomst bij PSV, maar dat PSV simpelweg geen akkoord wist te bereiken met VfL Wolfsburg. Eerder liet de voorzitter van Wolfsburg nog weten niet blij te zijn met de handelswijze van PSV inzake Aster Vranckx. Rond de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal liet Earnie Stewart weten dat Aster Vranckx in de nadrukkelijke belangstelling stond van PSV en dat viel bepaald niet in goede aarde bij de Volkswagenclub.

Aster Vranckx was wekenlang in afwachting van een akkoord tussen PSV en Wolfsburg maar inmiddels heeft hij besloten weer in Italië te gaan spelen. Vranckx was het afgelopen seizoen al op huurbasis actief voor AC Milan en is dus geen onbekend gezicht in de Serie A.

Vrankcx en PSV spraken meermaals met elkaar maar een transfer bleek ook afhankelijk van het wel of niet verkopen van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan wordt de laatste weken in verband gebracht met meerdere topclubs, maar is nog altijd in dienst van PSV en lijkt zelfs bij PSV te blijven dit window.


Vorig artikelDe situatie én het verhaal van Jermaine Lens, die recent 110 kilo woog
Volgend artikelXavi Simons doet stevig van zich spreken in Duitsland, onbegrip over kandidatuur ‘Eredivisie Talent van het Jaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in