Home Nieuws ‘Het is niet belangrijk voor mij’

‘Het is niet belangrijk voor mij’

12
0

Adam Maher heeft in het Eindhovens Dagblad gereageerd op de ‘like’ die hij heeft geplaatst onder een foto van Davy Klaassen daags na de overwinning van Ajax in Eindhoven.

Na de belangrijke 0-2 zege van Ajax op PSV was er ophef op sociale media over een foto die Maher ‘geliked’ zou hebben. Een afbeelding van Davy Klaassen, met daarop juichende Ajax-spelers, kreeg van Maher een ‘like’. “Davy is een oud-teamgenoot, van dezelfde lichting in het Nederlands elftal. Ik had daar geen kwade bedoeling mee. Er worden zoveel foto’s geliked. Als ik nu naar de bus loop en ik zie een foto van Feyenoord, dan zou ik die ook kunnen ‘liken’, bij wijze van spreken. Het zijn gewoon vrienden die je kent. Voor de supporters is het makkelijk om mij te pakken”, zegt hij.
„Het is dit seizoen anders gegaan dan gedacht en dat zal een reden hebben. Ik heb nooit om een verklaring gevraagd aan de trainer, ik hoef niet te weten waarom hij niet voor mij kiest”, zegt Maher op de voor hem kenmerkende ongeïnteresseerde manier. “Het is niet belangrijk voor mij, omdat ik weet wat ik wil. En dat is spelen. Is dat niet bij PSV, dan is het ergens anders. Ik wil het mooi afsluiten hier”, zei Maher.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here