Home Nieuws ‘Het is belangrijk om achter de club te blijven staan’

‘Het is belangrijk om achter de club te blijven staan’

7
2

De gebroeders van de Kerkhof zien een PSV onwaardig elftal en steken hun gezouten mening niet onder stoelen of banken. De broers roepen wel op om de ploeg te blijven steunen.

“Het is allemaal net niet bij PSV, de kopjes gaan omlaag en dat is eigenlijk PSV-onwaardig”, zegt Willy van de Kerkhof. René: “De voorhoede en het middenveld zijn niet in vorm. De broertjes De Jong moeten echt aan hun vorm gaan werken, het is een beetje matig wat ze presteren. Je verliest thuis zeven punten in vier wedstrijden dat is een beetje te veel.”
Volgens Willy ligt het zeker niet aan kwaliteit. “PSV zit nu in een periode waarin het net allemaal niet lukt. Je moet daar doorheen. Het is belangrijk om achter de club te blijven staan. De spelers doen het niet expres. Ik denk dat de absolute wil om te winnen er wel is maar ze spreiden het niet ten toon. Het is allemaal net niet. De kopjes gaan dan omlaag en dat is eigenlijk PSV-onwaardig.”

Tegen Heracles had PSV volgens Willy gewoon moeten winnen. “Je moet dan gewoon de drie punten in huis houden. Die ploeg is matig en een degradatiekandidaat. Het is een slechte generale repetitie voor de wedstrijd tegen Bayern München.”

René denkt dat PSV Guardado mist op dit moment. “Dat was ook niet de man in vorm, maar hij zette wel de lijnen uit en kon spelers vrij voor het doel zetten. Ik hoop dat hij woensdag van de partij is en dank den ik dat we een ander PSV gaan zien. Ik verwacht een gelijkspel.” Willy is positiever: “Europees voetbal is toch anders en Bayern is niet in topvorm. Ik hou het op een kleine overwinning.”


Facebook Comments

2 REACTIES

  1. Als voetballers op het veld net zo,n passie als supporters hebben en strijd en vechtmentaliteit tonen staan wij 100% erachter maar gaat te langzaam en te veel links en rechts. We hebben snelle spelers op de zijkanten gebruik ze dan ook. Passie en strijd voor elke centimeter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here