Home Nieuws Het hoge woord is eruit: Peter Bosz is topkandidaat bij PSV, gesprekken...

Het hoge woord is eruit: Peter Bosz is topkandidaat bij PSV, gesprekken gaande

5421
0

Peter Bosz is voor PSV, voor de voltallige Raad van Commissarissen en voor directieleden Marcel Brands en Earnie Stewart de topkandidaat om Ruud van Nistelrooij op te volgen.

Peter Bosz moet de nieuwe hoofdtrainer van PSV gaan worden. Die koers heeft de voltallige directie ingezet en dat zou op korte termijn moeten gaan leiden tot een overeenkomst tussen PSV en de populaire trainer. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondagmorgen. Alle geruchten over de trainer die bij PSV op pole-posstiotion staat, blijken dus waarheid te zijn want ook de regionale krant meldt dat PSV en Bosz al meerdere gesprekken hebben gehad afgelopen periode.

Bosz begaf zich afgelopen week in en rond Eindhoven maar dat had ook van doen met privé-afspraken. Wel spraken Bosz en de directie van PSV bij het Van der Valk hotel Best-Eindhoven. De gesprekken zullen natuurlijk ook gaan over de selectie die Bosz tot zijn beschikking zou gaan krijgen. De trainer wil natuurlijk ook graag weten wat de mogelijkheden tot investeringen zijn in het Philips Stadion.

De komst van Bosz betekent vrijwel zeker ook dat Eindhovenaar Rob Maas als assistent van Bosz de PSV gelederen zou komen versterken. Of en wanneer er witte rook te verwachten valt, is nog even afwachten maar duidelijk is dat PSV en Peter Bosz richting hoofdtrainerschap van de club afkoersen.

Het gros van de PSV fans roept al dagen om de komst van de trainer, die garant staat voor spectaculair en aanvallend voetbal. PSV heeft ook meerdere opties overwogen, weet het Eindhovens Dagblad te melden maar Peter Bosz geldt momenteel als duidelijke hoofdkandidaat voor de vacature bij PSV.


Vorig artikelBenfica – PSV bleek voor voorzitter Benfica de reden te zijn Schmidt naar Lissabon te halen
Volgend artikelWereldwijde samenwerkingen lonen, PSV verdient aan opgezette internationale partnerships

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in