Home Nieuws Het grootste talent van allemaal? ‘Een snellere versie van Mohamed Ihattaren’

Het grootste talent van allemaal? ‘Een snellere versie van Mohamed Ihattaren’

19937
0

De talentenfabriek op de Herdgang heeft al vele talenten afgeleverd en klaargestoomd voor het grote werk in PSV 1.

Sommigen talenten komen wat sneller door, anderen wat minder snel. Soms zijn de verwachtingen zo hooggespannen dat de druk de ontwikkeling kan belemmeren en soms volgt er een onverwacht talent een snelle weg naar de top dan vooraf gedacht. Denk aan Ismael Saibari en Johan Bakayoko. Als groot talent ontving Johan Bakayoko de ene na de andere erkenning en prijs maar eenmaal onderdeel van de selectie van Ruud van Nistelrooij lijkt zijn ontwikkeling iets te stagneren. Stagneren in de vorm van nog wat wild en onrustig aan de bal zijn.

Een lichtend voorbeeld daarvan was de thuiswedstrijd in de Europa League van afgelopen donderdagavond. Bakayoko leek nadrukkelijk op zoek naar erkenning en een doelpunt want het toptalent schoot een aantal keer uit alle hoeken en standen nadat eerder een paar acties door onrust aan de bal spaak liepen. Voor Saibari geldt min of meer et tegenovergestelde. De jonge maar sterke aanvaller stond nog niet echt op het punt om door te breken maar het grote publiek zag de aanvaller voor het eerst daadkrachtig optreden in de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven in het Philips Stadion. Gedurfd en vooral met veel souplesse en inzicht, speelde de sterke aanvaller zijn wedstrijd waarin hij ook al meteen wist te scoren. Een blessure gooit helaas even roet in het eten maar Bakayoko en Saibari zijn duidelijk de toekomst van PSV.

Het grootste talent van allemaal lijkt te luisteren naar de naam Isaac ‘Icey’ Babadi. Pas zeventien jaar oud maar onnavolgbaar in zijn spel en acties. Volgens Hans Kraaij junior is Isaac ‘Icey’ Babadi het supertalent waar heel Nederland naar uitkijkt. ‘Babadi is een snellere versie van Mohamed Ihattaren’, zei Kraaij recent bij Goedemorgen Eredivisie. Maak in onderstaande video kennis met het grote talent Isaac Babadi.


Vorig artikelVan Nistelrooij kijkt tevreden toe hoe PSV fans luid applaudiseren na rondgang Obispo bij wissel
Volgend artikelVan Nistelrooij lijkt zijn vaste team te hebben gevonden, Guti opnieuw tegen FC Utrecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in