Home Nieuws Het gevoel van Shurandy Sambo over ‘eerste rechtsback’ bleek niet te kloppen:...

Het gevoel van Shurandy Sambo over ‘eerste rechtsback’ bleek niet te kloppen: ‘De trainer zei iets anders’

3760
0

Shurandy Sambo is inmiddels speler van Sparta Rotterdam en speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor de club van Spangen.

Mogelijk blijft Sambo Spartaan want de Kasteelclub heeft een optie tot koop afgedwongen in de onderhandelingen met PSV, hoewel PSV niet verplicht mee te werken aan een definitieve overgang naar Sparta. Sambo heeft namelijk zijn ambities uitgesproken en wil volgend seizoen de eerste rechtsback van PSV worden. Of dat scenario nog realiteit gaat worden valt nog te bezien.

Sambo had namelijk dit seizoen ook al het gevoel dat hij dit seizoen de eerste rechtsback van PSV kon gaan worden. Sambo kreeg van Ruud van Nistelrooij namelijk iets anders te horen en besloot te vertrekken. “Ik had het gevoel dat ik eerste rechtsback kon gaan worden, maar uiteindelijk gaf de trainer toch aan dat de plekken al bezet waren”, zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Toen heb ik zelf ook de keuze gemaakt: liever ergens anders minuten maken dan tweede rechtsback zijn.”

“Nu ben ik bij Sparta om de club te helpen naar mooie resultaten. Het is voor mij een tussenstap om mezelf te laten zien en hopelijk terug te keren naar PSV, om daar eerste rechtsback te worden.” Sambo won bij Dumfries advies over Sparta in en dat maakte zijn keuze voor de club van Spangen nog eenvoudiger. “Hij vertelde me dat hier goede mensen rondlopen. Ik heb hem gesproken, maar ook Nigel Thomas en Omar Rekik”, aldus Shurandy Sambo.


Vorig artikelJorrit Hendrix van Feyenoord naar Fortuna Düsseldorf, Hendrix wordt ploeggenoot van Jordy de Wijs
Volgend artikelOok gewilde Adil Ramzi geniet van Ismael Saibari, trainer Jong PSV geeft alles voor succes jeugdspelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in