Home Nieuws ‘Het gerenoveerde PSV is een raadselachtig elftal’

‘Het gerenoveerde PSV is een raadselachtig elftal’

49
0

Arno Vermeulen en Joep Schreuder zijn namens de NOS benieuwd naar de prestaties van PSV komend seizoen.

Het nieuwe PSV staat begin juli eigenlijk nog in de steigers maar zo onderhand nadert een blok met uiterst belangrijke wedstrijden

PSV heeft al afscheid genomen van Daniel Schwaab, Angelino en Luuk de Jong, mogelijk volgen ook Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

Ibrahim Afellay, Robbin Ruiter, Bruma en Toni Lato zijn de nieuwe aanwinsten maar de analisten van de NOS zijn met name ook benieuwd naar de trainerskwaliteiten van Mark van Bommel.

De wisselingen in de selectie geven vraagtekens. “Het maakt van het gerenoveerde PSV een ‘raadselachtig’ elftal, vindt Vermeulen. “De manier van spelen wordt sowieso anders”, verwacht de NOS commentator, die doelt op de terugkeer van Sam Lammers en het vertrek van De Jong.

“Met Lammers komt er bij PSV meer voetbal in de ploeg. Hij kan behalve een doelpunt maken ook een steekbal geven. Met Luuk de Jong was het allemaal wat statischer, al had hij zijn alom geprezen kopkracht.”

Collega Joep Schreuder is echter minder optimistisch en denkt dat gemis van De Jong zich zal laten voelen. “Hij was behalve een goalgetter ook een persoonlijkheid, aanvoerder, vechter en kapstok van de ploeg. Wie moet dat overnemen?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here