Home Nieuws Het gaat niet van harte met stug Excelsior, dat schermt met Engelse...

Het gaat niet van harte met stug Excelsior, dat schermt met Engelse en Spaanse miljoenenbiedingen op Driouech

3167
0

Het kleine Excelsior weet niet wat het overkomt met de interesse in buitenspeler Couhaib Driouech. De aanvaller is zeer gewild door clubs uit heel Europa.

FC Twente, Royal Antwerp FC en enkele Italiaanse Serie A-clubs dingen naar zijn diensten maar inmiddels zijn er totaal een stuk of 10 clubs die azen op de handtekening van de aanvaller. Daartoe behoort ook PSV, dat al een half jaar zaken wil doen maar een stug Excelsior op haar pad vindt.

De gedegradeerde club uit Kralingen speelt spel stug maar professioneel want het wenst het onderste uit de kan te halen. Inmiddels heeft PSV concurrentie van andere serieuze gegadigden als Leeds United en Sevilla. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. ‘Onder anderen Leeds United en Sevilla FC zijn volgens bronnen geïnteresseerd. Er zouden op dit moment een kleine tien clubs aan Driouech trekken, maar zijn voorkeur ligt naar verluidt bij een overgang naar PSV’, schrijft de Eindhovense krant.

De club van Couhaib Driouech houdt voet bij stuk en vindt de aanvaller nog hetzelfde bedrag waard als in januari op Deadline-Day. Het Eindhovens Dagblad spreekt van een ‘patstelling’, terwijl Voetbal International meldt dat er ‘weinig beweging’ is.

PSV heeft ruim twee miljoen euro over voor Driouech en wil nog altijd alles afronden maar het stugge Excelsior denkt daar dus anders over en wenst drieënhalf tot vier miljoen te ontvangen voor het nog één jaar lopende contract.

Driouech heeft een stevige voorkeur voor PSV, maar heeft ‘nog niet keihard uitgesproken dat hij komend seizoen in Eindhoven wil voetballen’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelJoey Veerman over wegvallen Frenkie de Jong: ‘Ik heb wel een idee, maar moet je aan Frenkie zelf vragen’
Volgend artikelKoeman haalt hard uit naar FC Barcelona maar kan glimlach niet onderdrukken na vraag over Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in