Home Nieuws Het Eindhovens Dagblad vreest voor nog meer malaise: ‘Het doet voor PSV...

Het Eindhovens Dagblad vreest voor nog meer malaise: ‘Het doet voor PSV het ergste vrezen’

11625
0

De stemming in het Philips Stadion was opperbest de afgelopen maanden maar er is wel degelijk een andere sfeer ontstaan.

Niet alleen bij de achterban maar ook in medialand is men even niet meer zo positief over PSV en de prestaties. De media uit de Randstad begrijpen zelfs niets van de aanstaande contractverlenging die PSV en Schmidt momenteel weten te bekokstoven.

Ook bij de regionale krant is men even verrast hoe het tij zich weet te keren. Vaste volger Rik ELfrink snapt niet dat PSV in deze fase is aangekomen. “PSV zit in de put en moet over drie dagen in Oostenrijk het verblijf in de Europa League wat aangenamer zien te maken”, begint Elfrink bij het Eindhovens Dagblad.

“Ineens is de klad erin gekomen bij de ploeg van Schmidt, waar niemand de malaise zag aankomen. Tegen Willem II vormden de Eindhovenaren wel de betere ploeg, maar werden de punten bijna weggegeven en kon niemand de wedstrijd ‘killen’.”

“Keeper Joël Drommel was door een blunder de opperschlemiel”, vervolgt hij. “Maar ook spits Eran Zahavi kende met een eigen goal en een gemiste grote kans een nogal ongelukkige middag. PSV wist voorin niet door te drukken terwijl de kansen er wel waren en had daardoor helemaal niets aan de vertoonde dominantie.”

PSV heeft momenteel een achterstand van vier punten op de koploper maar Elfrink vreest voor nog meer malaise. “De concurrent die vorige maand zo aan flarden werd geschoten, lijkt nu weer mijlenver uit zicht. Niet alleen is de achterstand van PSV al vier punten, maar ook 22 goals. Het doet voor PSV het ergste vrezen, al wil men in Eindhoven na zeven potjes natuurlijk nog lang niet van opgeven weten”, aldus Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here