Home Nieuws Het echte vertrek komt dichterbij: ‘Zelfs de Eerste Divisie is geen probleem...

Het echte vertrek komt dichterbij: ‘Zelfs de Eerste Divisie is geen probleem voor de eerste zes maanden’

2175
0

Ryan Thomas is officieel geen speler meer van PSV maar krijgt vanuit de club wel alle ruimte om te herstellen van zijn blessure.

Toch komt een afscheid wel steeds dichterbij. Thomas kent nu eenmaal veel pech met blessures en het einde is nog niet in zicht. De middenvelder onderging vorige week een zeldzame ingreep: zijn knieschijf werd naar beneden en binnen gebracht om de problemen in het gewricht eindelijk op te lossen. De komende maanden moet Thomas dus weer revalideren. PSV biedt hem die mogelijkheden op en rond de Herdgang maar een daadwerkelijk afscheid nadert.

In gesprek met Voetbal International zegt Thomas. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het makkelijk was. Maar ik kan hier gewoon helemaal niets aan doen. Ik ben geboren met deze knieĆ«n. Maar voor een atleet is het niet zoals het zou moeten zijn.”
Kan Thomas weer terugkeren op niveau? Aan stoppen denkt hij niet. “Ik geloof er zeker in dat ik nog goed kan voetballen in de toekomst.”

Waar hij weer kan gaan voetballen maakt hem eigenlijk niks uit. “De komende maanden moet ik keihard werken en dan zien we wel wat er komt. Ik hou me niet bezig met het niveau. Zelfs als ik in de Eerste Divisie moet beginnen, is dat geen groot probleem voor de eerste zes maanden. Al is dat niet mijn uitgangspunt. Alle deuren houd ik open, maar in 2023 voetbal ik weer. Absoluut.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here