Home Nieuws ‘Het contact met PSV is altijd gebleven’

‘Het contact met PSV is altijd gebleven’

131
0

Met een aflopend contract op zak, zal Arjen Robben zich binnenkort weer op de transfermarkt gaan begeven. Mocht Robben enthousiast zijn geraakt door het warme welkom van de PSV fans in de Allianz Arena, zijn vader en tevens zaakwaarnemer Hans Robben, is dat nog niet.

Oud voorzitter en penningmeester Harry van Raaij kan er een boek over schrijven. Van Raaij onderhandelde met vader Robben over de contracten van zoon Arjen in de periode van zijn overstap van Groningen naar PSV. In de wandelgangen wordt Hans Robben dan ook wel ‘Geldwolf’ genoemd.


“We hebben geen deadline, zijn volledig ontspannen”, zegt Hans Robben in gesprek met Bild. “Bayern weet wat het aan Arjen heeft en wij weten wat we aan Bayern hebben”, geeft vader Robben als standaard antwoord.

Kan PSV Arjen tot een terugkeer verleiden? “Het contact met PSV is altijd gebleven”, zegt hij zelf diplomatiek. “Maar ik ben zeer tevreden bij Bayern. We zullen binnenkort over een nieuw contract en mijn toekomst praten. Maar eerst moet ik fit blijven en goed voetbal laten zien.”


Facebook Comments