Home Nieuws Het cijfermatige herstel van Pablo Rosario

Het cijfermatige herstel van Pablo Rosario

1478
0

PSV wist in Arnhem drie punten aan het totaal toe te voegen en zo voor de derde keer op rij te zegevieren.

De blijdschap na afloop was dan ook groot. Denzel Dumfries wist in gesprek met Fox Sports prima te verwoorden wat de gevoelens van de ploeg waren na de volgende uitoverwinning. Dumfries sprak van een bevrijding die hij en zijn ploeggenoten ondergingen na de vele tegenslagen.


Aanvoerder Dumfries was tegen Vitesse beslissend en droeg PSV de gehele wedstrijd. Ook Pablo Rosario speelde een prima wedstrijd, nadat hij eerder in en tegen ADO ook een gedegen partij afwerkte. Rosario en Hendrix is nog steeds niet het gedroomde ‘blok’ op het middenveld bij PSV maar Rosario lijkt zich te herpakken met in ieder geval cijfermatig een prima wedstrijd. PSV.nl publiceerde de onderstaande cijfers en daaruit blijkt dat Rosario een meer dan goede wedstrijd speelde.

Na afloop van de overwinning in Arnhem waren er toch weer de nodige kritieken te horen aan het adres van Rosario. Analisten Kwakman, De Boer en Perez stelde dat het blok Rosario en Hendrix te statisch is, te weinig voorwaarts spel laat zien en te weinig creativiteit heeft.

Rosario vertoonde in de thuiswedstrijd tegen Willem II al enige tekenen van ‘herstel’ en dat lijkt de middenvelder cijfermatig in ieder geval door te zetten met goed spel tegen ADO en Vitesse.


Facebook Comments