Home Nieuws De keuze voor PSV: Het belletje naar Louis van Gaal leek Gakpo...

De keuze voor PSV: Het belletje naar Louis van Gaal leek Gakpo van gedachten te doen veranderen

1493
0

Dat PSV het aan Louis van Gaal te danken heeft dat Cody Gakpo nog in Eindhoven speelt, is misschien overdreven om te concluderen maar feit is wel dat de bondscoach een stem heeft gehad in een langer verblijf in Eindhoven.

Ondanks de concrete interesse van Southampton en met name Leeds United besloot Gakpo bij PSV te blijven. Een gesprek met bondscoach Louis van Gaal speelde daarin een grote rol, naast het feit dat de daadwerkelijke interesse voor Gakpo veel te laat op gang kwam..

“We waren we een beetje op Manchester United aan het wachten”, zegt Gakpo tegen de NOS. “Dan komt het steeds dichterbij en de signalen werden steeds positiever. Dan denk je: het zou die kant toch wel eens op kunnen vallen. De hele transferperiode heb ik daarnaartoe gewerkt, maar uiteindelijk vervaagde die optie.”

En dus dacht Gakpo er goed aan te doen de mening van de bondscoach te vragen. “Hij zei dat ik mijn gevoel moest volgen, maar om een transfer te maken in een seizoen waarin een WK gespeeld wordt niet ideaal zou zijn voor de speler. Vervolgens hebben we de opties op een rij gezet en valt de keuze toch op PSV.”


Vorig artikelVeel spektakel en rumoer vanuit Engeland maar geen biedingen: ‘Chelsea en United waren nooit conreet’
Volgend artikelValt er dan toch spijt waar te nemen bij Zakaria Bakkali? ‘PSV lang goed voor me geweest’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in