Home Nieuws Het antwoord van Ronaldo op de vraag wie de beste speler ooit...

Het antwoord van Ronaldo op de vraag wie de beste speler ooit aan zijn zijde was: ‘Luc Nilis’

2332
0

Ronaldo Luís Nazário de Lima. Het gaat ook 12 jaar nadat één van de beste aanvallers ooit stopte met topvoetbal, nog altijd over zijn onuitputtelijke talent.

Ronaldo wordt wereldwijd nog altijd beschouwd als een van de beste spelers ooit. Ondanks de jaren van Lionel Messi en Christiano Ronaldo, is Ronaldo Luís Nazário de Lima nog altijd één van de grootste ooit.

Ronaldo speelde in Brazilië voor Cruzeiro, waar zijn carrière begon, en Corinthians, waar hij in 2011 zijn loopbaan beëindigde. Na Cruzeiro besloot Ronaldo in 1994, enkele weken na het door Brazilië gewonnen wereldkampioenschap voetbal in de Verenigde Staten, naar PSV en Eindhoven te verhuizen.

Het gaat bijna 30 jaar na dato nog altijd over de Eindhovense jaren van Ronaldo. Club en speler zijn en blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie vindt Ronaldo eigenlijk één van de beste spelers ooit met wie hij samenspeelde? Het antwoord is verrassend maar ergens ook logisch gezien de unieke kwaliteiten van Luc Nilis. De Belg kon niet alleen geweldig voetballen maar bezat ook de gave nog betere voetballers nog beter te laten voetballen.

Er waren niet veel betere spelers dan Luc Nilis, op een aantal groten der aarde na, maar Ronaldo Luís Nazário de Lima denkt daar eigenlijk precies zo over. Het Instragram-account PSV Brasil publiceerde deze week het onderstaande Instragram filmpje waar Ronaldo gevraagd wordt wie de beste speler is waar hij ooit mee samengespeeld heeft. Het betreft een al jaren oud filmpje maar daarom niet minder mooi.


Vorig artikelWordt PSV – Nottingham Forest de laatste wedstrijd van Ibrahim Sangaré? ‘De Britten willen ver voor hem gaan’
Volgend artikelAD-journalist Sjoerd Mossou herbeleeft de 10-0 tegen Feyenoord, Mossou bleek toeschouwer op de Oost-tribune

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in