Home Nieuws Hertha BSC stuurt Derrick Lukcassen terug naar PSV

Hertha BSC stuurt Derrick Lukcassen terug naar PSV

64
0

Derrick Luckassen heeft weinig indruk kunnen maken in Berlijn. Na dit seizoen keert hij terug bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad.

De sterke en talentvolle centrale verdediger werd dit seizoen uitgeleend aan het Duitse Hertha BSC, dat een koopoptie bedong. De Duitse club uit de hoofdstad is niet bepaald onder de indruk geraakt van de mandekker en verdedigende middenvelder. Er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van die optie. Luckassen probeert dit seizoen nog in actie te komen, maar of dat lukt is afwachten. Sinds eind vorig jaar is hij geblesseerd en niet meer in actie gekomen voor de middenmoter uit de hoogste Duitse afdeling.

Hoe zijn toekomst eruit ziet, is nog onduidelijk. Of hij bij PSV een kans krijgt om in de voorbereiding alsnog een hoofdrol te pakken, moet worden afgewacht. Luckassen staat tot midden 2022 onder contract in Eindhoven.

Marcel Brands zag het zeker zitten in de voormalig AZ speler en legde ruim 5 miljoen euro op tafel voor de jonge Amsterdammer, die zich op zijn beurt erg op zijn plaats voelde bij PSV. Luckassen liet een aanbieding van Feyenoord lopen om naar PSV te kunnen verkassen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here