Home Nieuws Heracles meldt zich voor Jason van Duiven, NEC polst Van Duiven voor...

Heracles meldt zich voor Jason van Duiven, NEC polst Van Duiven voor definitieve transfer

1326
0

De strijd om de handtekening van Jason van Duiven is volop losgebarsten.

De jonge topscorer is een gewilde speler in de Eredivisie maar staat er ook in Eindhoven goed op. Jason van Duiven staat synoniem voor het maken van doelpunten, vele doelpunten.

Inmiddels heeft Heracles Almelo zich bij PSV gemeld voor Jason van Duiven. Heracles ziet de spits graag naar Almelo komen en staat open voor een huurconstructie. Daarentegen wenst NEC zich te versterken met Van Duiven door de spits te kopen van PSV.

Van Duiven staat in Eindhoven te boek als een groot talent. Vorig jaar brak hij door in de Keuken Kampioen Divisie en kroonde hij zich met vijftien competitiegoals tot topscorer van Jong PSV. Ook scoorde de jonge aanvaller in de finale van de Internationale Premier League-Cup in Londen. PSV werd mede door Jason van Duiven winnaar van het toernooi in Engeland.

In de voorbereiding gaf trainer Peter Bosz hem ook regelmatig speelminuten. De concurrentie is fors te noemen voor Jason van Duiven. Bosz ziet in Luuk de Jong de eerste spits en in Ricardo Pepi de tweede spits.

Van Duiven wil komend seizoen graag in de Eredivisie spelen en dus staat hij open voor een vertrek naar een club van zijn wensen. ‘Het blijft zijn droom om bij PSV door te breken en daarvoor ook de tijd te nemen’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het geïnteresseerde Heracles heeft voor Jason van Duiven het voordeel dat hij oorspronkelijk ook uit Almelo komt.


Vorig artikelFC Bayern München gaat zich melden voor Sangaré, Duitse topclub wil clausule activeren
Volgend artikelINSIDE | PSV dichtbij eerste Champions League gelden van 5 miljoen euro, jackpot komt dichterbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in