Home Nieuws Heracles dankt keeper Castro

Heracles dankt keeper Castro

12
0

Philip Cocu was na afloop van PSV -Heracles behalve over het spel van zijn ploeg ook niet enthousiast over de prestatie van Heracles. Cocu zag slechts 1 schot op doel van de Heraclieden.

In Almelo heerste zondag tevredenheid. De Tukkers beseffen dat het punt te danken is aan één speler. De Heraclieden danken dan ook keeper Castro.

“We zijn naar het Philips Stadion gekomen voor een goed resultaat. Dat betekent niet verliezen. Het liefst pak je natuurlijk drie punten, maar als je realistisch kijkt naar de wedstrijd dan denk ik dat we blij moeten zijn met één punt’’, zegt de handige 26-jarige spits. Armenteros was vooral blij met het optreden van Bram Castro: “Als ik zeg dat hij 10 goede reddingen heeft volbracht dan overdrijf ik misschien, maar hij heeft wel een paar hele goede ballen uit het doel gehouden. Daardoor konden we uiteindelijk blij zijn met mijn doelpunt. We stonden heel erg teruggezakt op onze eigen helft. We spraken met z’n allen af om weer iets hoger druk te zetten. Heel grappig want dat deden we precies in de minuut van het doelpunt. Thomas Bruns zette net buiten de zestien van PSV heel goed druk op Siem de Jong. Ik kreeg de bal en maakte een schaar met m’n linkervoet, ging er voorbij met m’n rechter en stiftte de bal daarna met links over de keeper’’, zei Armenteros.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here