Home Nieuws Henk Spaan voelt zich aangevallen

Henk Spaan voelt zich aangevallen

29
0

Als door een adder gebeten, reageert Henk Spaan op de uitspraak van Art Langeler over de arrogantie van Ajax. 

Spaan, een tweede Sjaak Zwart en net zo kinderachtig als het over Ajax gaat, voelt zich aangevallen door de woorden van Langeler. In zijn krant haalt Spaan overdreven en bijna lachwekkend uit naar het hoofd opleidingen van PSV.
”Dat Memphis Depay tijdens een afscheidsrondje in het PSV-stadion een sjaal om heeft waarop ‘110% anti-Ajax’ staat, ach. Maar hoe gewestelijk moet je zijn als je zegt dat de A1 van Ajax in Eindhoven altijd zo arrogant binnenkomt. Art Langeler heet de man met het onzekerheidssyndroom.”
”Ik haal me een paar van die jongens voor de geest. Matthijs de Ligt arrogant? Markus Bay neusje in de lucht? Zeefuik kapsones? Lopen Leon Bergsma of Ramiz Zerrouki naast hun schoenen? Bijna zou je ze soms meer zelfbewustzijn toewensen. Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, wordt genoemd als trainer bij Groningen en Heerenveen. Het weideland, de koeien met hun zwaaiende staarten, de slootjes met die paardenbloemen aan de wallekant, hier en daar een lammetje: je ziet Art Langeler gelukkig zijn. De groene provincie is zijn natuurlijke habitat.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here