Home Nieuws Henk Fraser: Warme gevoelens voor PSV

Henk Fraser: Warme gevoelens voor PSV

46
0

Henk Fraser heeft het imago van een verdedigende trainer. De opvolger van Rob Maas bij Vitesse praat in een interview met Voetbal International over zijn imago. De Feyenoord gezinde trainer heeft ondertussen warme gevoelens voor PSV gekregen.

”Ik ben met de Hollandse School opgevoed en heb in totaal tien jaar in de jeugd van Feyenoord en PSV gewerkt. Clubs waar je bijna altijd de betere ploeg bent”, aldus de van ADO Den Haag afkomstige coach. ”Hetzelfde geldt voor mijn tijd als speler bij Feyenoord en Oranje, of toen ik assistent was bij Jong Oranje. Ik wil wel compact spelen, maar dat is niet hetzelfde als verdedigend.”

Fraser werd ooit weggestuurd als jeugdtrainer van Feyenoord: ”Ik zal eerlijk zijn: ik ben absoluut Feyenoorder, geen twijfel over mogelijk. Maar als ik nu de keuze zou moeten maken tussen het werken in de jeugd van Feyenoord of het werken in de jeugd van PSV… Ik zeg je, dat zou een verdomd moeilijke keuze zijn. De mogelijkheden, de faciliteiten, de werksfeer; door dat alles heb ik warme gevoelens gekregen voor PSV.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here