Home Nieuws Henk Fraser: ‘PSV vind ik een super goede luizenploeg’

Henk Fraser: ‘PSV vind ik een super goede luizenploeg’

49
0

‘Een luizen ploeg in de goede zin van het woord’, benadrukt Henk Franser zijn visie op PSV als hem gevraagd wordt wat hij van het elftal van Philip Cocu vindt.

“Luuk de Jong is helemaal terug, voor ons misschien op een vervelend moment. En Marco van Ginkel vind ik echt een uitstekende speler. Nee, niet gemeen maar wel een echte winnaar. Die soms ook super professionele overtredingen maakt”, zegt hij over Van Ginkel. “Ik ben ook heel tevreden over onze middenvelders. Maar in dat opzicht kunnen Foor en Bruns nog wel een voorbeeld nemen aan een speler als Van Ginkel.”

“PSV vind ik een super goede luizenploeg. En dan in de goede zin van het woord. Ze zijn in staat heel weinig weg te geven en ze scoren altijd wel. Maar dat doen wij ook dit seizoen. En we hebben zelf ook pas acht tegengoals geïncasseerd.”

Henk Fraser is een bewonderaar van het PSV van Philip Cocu. De Vitesse trainer was jarenlang in dienst bij PSV als trainer van onder meer de A1 en maakte toen een prima indruk op de leiding van PSV. In gesprek met PSV Inside vertelde Fraser enkele jaren terug dat PSV een warm plekje in zijn hart heeft nadat hij een aantal jaren op de Herdgang rondliep.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here