Home Nieuws Henk Fraser en Timothy Derijck kijken uit naar treffen met PSV

Henk Fraser en Timothy Derijck kijken uit naar treffen met PSV

9
0

Henk Fraser en Timothy Derijck blikt vooruit op een duel dat voor beide een speciaal duel is, laten ze weten tegenover ADO Den Haag TV.

“Ik heb wel wat met PSV moet ik eerlijk zeggen. Ik heb daar twee jaar mogen werken, dus vanuit dat oogpunt kijk ik er ook naar”, vertelt Fraser aan ADO Den Haag TV. “Ik heb ook interesse, nu in het bijzonder omdat het onze tegenstander is. Dan hoop je ook dat het voor hun een pittige wedstrijd wordt, zodat wij daar misschien wel wat voordeel uit kunnen halen. Tegen Atlético hebben ze gewoon een uitstekend resultaat neergezet. Ik denk dat dit een resultaat is waar zij best trots op mogen zijn, zeker als je kijkt naar de verhoudingen in Europa. Dit biedt ook nog kansen, want als zij een doelpuntje maken daar… Of het zou kunnen dat PSV te lang in die lichte euforie blijft hangen? Nee hoor, ik ken een aantal mensen van hun staf en van de spelers, dat hebben zij niet. Het is gewoon een superprofessionele ploeg. Wat dat betreft maak ik me geen illusies.”

Toch ziet Fraser kansen. “Feit is wel dat ze een wedstrijd in de benen hebben en dat ze maar twee dagen hebben om daarvan te herstellen. Maar, ik zal het niet ontkennen, wij zullen echt top moeten zijn en zij misschien wat vermoeid, misschien wat in de euforie. Dat geeft ons misschien kansen, maar je moet heel reëel zijn. Dat wil echter niet zeggen dat we niet moeten gaan voor onze kansen. Op het moment dat we aan de bal komen moeten we wel durven te voetballen. Dat wordt een hele grote opdracht voor ons.”

“Alles viel in het laatste seizoen bij ADO toen op zijn plaats”, zegt Derijck tegen het Algemeen Dagblad. “We hadden vrijwel hetzelfde team als de voorgaande jaren. We stegen boven onszelf uit. Begin februari moest ik echt knipperen met mijn ogen: is dit geen droom? We waren al veilig, terwijl we dat de seizoenen ervoor pas op de dertigste of 31e speelronde waren. Uiteindelijk hadden we meer dan vijftig punten en wonnen we de play-offs”, herinnert Derijck zich. “Fantastisch, zo’n seizoen ga ik nooit meer meemaken. Het was voor mij het moment om de overstap van ADO naar een topcub te maken. PSV mocht ik niet laten lopen. Ik daar een prachtige tijd gehad met prachtige spelers en prachtige wedstrijden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here