Home Nieuws Hendrix vertrouwt op loopacties Lozano

Hendrix vertrouwt op loopacties Lozano

33
0

Jorrit Hendrix eiste een hoofdrol voor zich op in het duel tegen Heracles door met een fantastische pass Hirving Lozano voor het doel te zetten die vervolgens de 1-0 maakte.

De schitterende pass vertrok precies op tijd van de voet van Hendrix en reeg de defensie van Heracles open. De middenvelder prijst de diepgang van Lozano en erkent dat de diepgang van de Mexicaan een belangrijk element van het spel van PSV geworden is. De effectiviteit in combinatie met zijn snelheid geeft PSV veel variatie in de aanval.

“Het moment zich gewoon voor,” zo reageerde de middenvelder bij Fox Sports. “Er ligt ruimte tussen de back en de centrale verdediger en ik weet dat Lozano die loopactie maakt. Hij heeft de snelheid. En als je dan de bal er tussen legt, is het kassa. De moeilijkheid is de bal de juiste snelheid mee te geven. Het is lekker om zo’n speler met snelheid en gevoel voor diepte te hebben.”

PSV kreeg veel kansen in de eerste helft, maar moest vervolgens toch nog gas geven voor de winst. “Als de 2-0 te lang uitblijft krijgt Heracles ook het gevoel dat er meer te halen is. Uiteindelijk hielden we wel stand en met de 2-0 ging de wedstrijd op slot”, besloot Hendrix.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here