Home Nieuws Jorrit Hendrix uit teleurstelling op de juiste manier 

Jorrit Hendrix uit teleurstelling op de juiste manier 

13
0

Jorrit Hendrix komt de laatste tijd weinig aan spelen toe. De jonge Limburger moet meerdere middenvelders voor zich dulden. Hendrix is teleurgesteld over zijn nieuwe rol maar uit deze teleurstelling anders dan Jurgen Locadia.

Hendrix blijft strijdbaar en ziet kansen. ‘Ik zie mogelijkheden bij PSV. Ik voel me goed genoeg voor PSV en ik voel me ook niet slecht bij de club’, zegt hij in gesprek met Voetbal International. ‘Ik speel bij een grote club en daar is de concurrentie nou eenmaal groot. Inmiddels heb ik daar ook al met de trainer over gesproken. Wat daar is gezegd? Dat hou ik voor mezelf. Maar het was een prettig gesprek.’ Hendrix kwam dit seizoen alleen als invaller voor PSV binnen de lijnen tegen ADO Den Haag en Feyenoord en enkel in de wedstrijd om de Johan Cruijjff schaal startte Hendrix in de basis bij absentie van Guardado.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here