Home Nieuws Hendrix: Ik ben gelijkwaardig aan Pröpper, Maher en Schaars

Hendrix: Ik ben gelijkwaardig aan Pröpper, Maher en Schaars

10
0

Jorrit Hendrix heeft zich in een interview in VI uitgesproken over zijn rol en positie bij PSV. Hendrix blijkt niet meer de speler die zich altijd maar schikt in zijn rol. De middenvelder wil door en zich ontwikkelen middels een basisplaats, die hij naar eigen zeggen ook verdiend.

Over minuten maken en speeltijd krijgen zegt hij: “Ja, maar dat zeggen we nu al voor het tweede jaar op rij. Lekker veel aan spelen toekomen moet een gewoonte worden. Ik moet elke wedstrijd spelen”.
Hendrix is tevreden over de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt, maar ziet in dat de concurrentie groot is. “Ik wist voor dit seizoen dat we in principe vijf spelers hadden voor drie posities. Andrés Guardado, Davy Pröpper, Adam Maher en Stijn Schaars. Dat betekent dat je vol moet vechten voor je plek, simpel. Guardado is een goede speler, enorm belangrijk voor het team. Dus gaat de concurrentie voor die andere twee plekken tussen Pröpper, Maher, Schaars en mij. Toen Andrés vervolgens terug was, viel de keuze niet op mij. En daar baalde ik wel heel erg van. In mijn ogen was dat onterecht. Ik voelde me goed, minimaal gelijkwaardig aan die anderen. Mijn kans is snel gekomen. Laten we hopen dat ik ‘m nu heb gegrepen en kan doorpakken, zodat de trainer niet meer om me heen kan.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here