Home Nieuws Helse fluitconcerten voor Mo Ihattaren, van Hooijdonk snapt niets van invalbeurt Ihattaren

Helse fluitconcerten voor Mo Ihattaren, van Hooijdonk snapt niets van invalbeurt Ihattaren

9117
0

Hoe zou Mo Ihattaren door de PSV fans worden ontvangen rond de bekerfinale tegen Ajax?

Vooraf werd op sociale media door een deel van de PSV fans nog geopteerd voor een applaus voor ‘kind van de club’ Mo Ihattaren maar daar draaide het in de Kuip geenszins op uit voor de middenvelder uit Utrecht. Een deel van de PSV fans wijst naar het verleden van de spelmaker uit Utrecht maar het overgrote deel van de PSV aanhang kan de middenvelder niet meer luchten of zien. De fluitconcerten aan het adres van Ihattaren waren dan ook massaal en hels te noemen.

Erik ten Hag liet de nog altijd niet fitte Ihattaren invallen bij een 2-1 achterstand maar het mocht niet meer baten voor de tegenstander uit Amsterdam. Pierre van Hooijdonk ging de zondagavond eens goed voor zitten want de NOS analist had geen goed woord over voor het inbrengen van de jonge middenvelder, die inderdaad nog niet volledig fit oogde en enkele keren aan de bal kwam.

Tafelgasten Arno Vermeulen, Ibrahim Afellay en Theo Janssen hadden meer begrip voor het inbrengen van Mo Ihattaren. Pierre van Hooijdonk haalde stevig uit naar Erik ten Hag.

https://twitter.com/nossport/status/1515802060708532233?s=21&t=AKv76heVLAfBymIcpfXXFw


Facebook Comments Box