Home Nieuws Heerenveen vraagt 12 miljoen euro voor Joey Veerman, PSV haakt af

Heerenveen vraagt 12 miljoen euro voor Joey Veerman, PSV haakt af

1685
0

De interesse van PSV in Joey Veerman is serieus, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De speler wordt door binnen- en buitenlandse media in verband gebracht met een transfer naar PSV. De club lijkt de daad ook bij het woord gevoegd te hebben door de interesse kenbaar te maken bij Heerenveen.


Dat lijkt geen succes te zijn geworden. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Friezen ongeveer twaalf miljoen euro wil ontvangen voor Veerman. Dat is te gortig. PSV is niet van plan om dat te betalen.

PSV zou de de pijlen weer richten op Davy Pröpper richten, die bij Brighton & Hove Albion mag vertrekken en minder dan 10 miljoen euro zou moeten kosten.

PSV heeft zeker oren naar een transfer van Veerman omdat er veel voetbal in de middenvelder zit. Het tot medio 2024 doorlopende contract voor 12 miljoen euro afkopen is voor PSV geen optie, weet het ED. Diverse clubs uit het buitenland dingen naar de diensten van Veerman, die er goed op staat in het buitenland na zijn uitstekende seizoen voor Heerenveen. Leeds United, Rangers, Stade Reims en Atalanta worden genoemd voor de Volendammer, die eerder Feyenoord wist af te wijzen.

Pröpper heeft dit seizoen minder wedstrijdritme dan Veerman in de benen maar heeft wel de nodige internationale ervaring opgedaan afgelopen 7 seizoenen. Dit seizoen steekt Veerman in een uitstekende vorm en was in 28 competitiewedstrijden betrokken bij zestien doelpunten. Het scoren gaat hem ook goed af want hij maakte er zeven doelpunten en gaf negen assists. Het zijn bepaald wel cijfers waarmee je naar een topclub kunt vertrekken.