Home Nieuws Heerenveen volgt voorbeeld Groningen en Twente met absurde vraagprijs voor Joey Veerman

Heerenveen volgt voorbeeld Groningen en Twente met absurde vraagprijs voor Joey Veerman

2297
0

Subtopclubs die een speler onder contract hebben staan die een transfer staan te wachten. Het zorgt voor hoofdbrekens en dollartekens.

Zo ook in Heerenveen, waar Joey Veerman een hand vol goede wedstrijden heeft gespeeld en meteen prijskaartje van dubbele cijfers op zijn naam geplakt krijgt.

Heerenveen wenst maar liefst 10 tot 12 miljoen euro voor Veerman te ontvangen. Daarmee volgt de club uit Friesland het voorbeeld van FC Groningen en FC Twente.

Twente en Groningen dachten met Joel Drommel en Ritsu Doan ook een groot schip met geld binnen te halen om vervolgens toch weer te zakken naar normale waarden wat de uiteindelijke transfersommen betroffen. Joey Veerman heeft nog geen internationale wedstrijd in de benen maar zijn werkgever verwacht wel een ‘internationale’ transfersom te kunnen genereren.

Veerman en Heerenveen verwachten in ieder geval dat er wat staat te gebeuren deze zomer. PSV heeft voorzichtig geïnformeerd maar echt concreet is het nog niet geworden.

“Dan wordt het pas concreet en daar is nu nog geen sprake van”, vertelt Roozemond aan de Leeuwarder Courant. De directeur van Heerenveen doet geen uitspraken over de exacte transfersom, maar het is duidelijk dat hij hoog in de boom zit. “Het lijkt ons niet meer dan logisch dat aan zo’n goede speler een fors prijskaartje hangt.”

Heerenveen vraagt naar verluidt tien tot 12 miljoen euro voor Veerman. Veerman verlengde onlangs zijn contract tot medio 2024 in het Abe Lenstra Stadion. Twee jaar geleden kwam hij nog voor een half miljoen euro over van FC Volendam.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here