Home Nieuws Heerenveen-coryfee droeg Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer voor bij sc-Heerenveen

Heerenveen-coryfee droeg Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer voor bij sc-Heerenveen

498
0

De aanstelling van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer bij PSV maakt veel positieve reactie los in het Nederlandse en internationale voetbal.

Toegegeven, het is ook een prachtige stap die PSV en Ruud van Nistelrooij met elkaar gaan zetten. De aanstelling wordt zeer breed gedragen en ook onder de fans blijkt er veel enthousiasme te zijn over de aanstelling van het clubicoon. Ook vanuit Friesland werd er aandachtig mee gekeken deze week en naar nu blijkt al eerder. Ook Foppe de Haan is ‘heel nieuwsgierig’ naar de start van Ruud van Nistelrooy als trainer van PSV.

De Haan raadde Van Nistelrooy ook aan bij ‘zijn’ sc Heerenveen. Marcel Brands, de nieuwe algemeen directeur van PSV, wist de huidige trainer van Jong PSV echter te overtuigen om voor promotie in Eindhoven te gaan. “Leek me een mooie stap”, zegt De Haan over Heerenveen. “Hij doet het goed bij Jong PSV en toen hij begon als trainer vroeg hij me werkelijk het hemd van het lijf. Ik dacht: zo, die wil er echt voor gaan”, aldus Foppe de Haan over de speler die hij als spits van FC Den Bosch naar Friesland wist te transfereren.


Vorig artikelPOLL: De aanstelling van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer
Volgend artikelMeerdere Braziliaanse media én het Eindhovens Dagblad bevestigen interesse PSV in Pereira

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in