Home Nieuws Sc Heerenveen bevestigt concrete interesse PSV in Joey Veerman

Sc Heerenveen bevestigt concrete interesse PSV in Joey Veerman

1290
0

PSV heeft serieuze interesse in Joey Veerman, zo werd maandagmiddag duidelijk.

Ook vanuit Heerenveen klinkt door dat PSV zixh officieel heeft gemeld bij de Friessche club. ‘PSV heeft geïnformeerd bij Heerenveen naar Joey Veerman’, zo bevestigt technisch directeur Ferry de Haan van de club uit Friesland.

Tot een officieel bod kwam het nog niet. Feyenoord bood al wel twee keer, maar PSV dus nog niet. Het bod van Feyenoord werd wel twee keer afgewezen, zo melden meerdere media.

Voetbal International bracht het nieuws vanuit Friesland maandagmiddag. De interesse van PSV in Veerman is niet nieuw. “Er is wat meer beweging, dat kan ik niet ontkennen”, zegt De Haan in een podcast van Omrop Fryslân.

“Of hij gaat vertrekken, hangt ervan af. De voorwaarden moeten voor alle partijen goed zijn. Er is belangstelling en dat heeft Veerman verdiend. Nee, er is nog geen duidelijkheid over hoe en wat. De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn”, zegt De Haan over de interesse van PSV.

Feyenoord heeft ook al twee keer een bod op Veerman gedaan maar het werd niet geaccepteerd. “Dat ligt op tafel. We hebben Feyenoord aangegeven dat we nog moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan. Joey is een goede speler die een stap omhoog kan en wil maken. Als de voorwaarden goed zijn, moeten we kijken of alle partijen hieraan mee kunnen werken”, aldus de reactie vanuit Friesland.


Facebook Comments Box