Home Nieuws Heeft Schmidt geen vertrouwen in Unnerstall en Zoet? ‘PSV gaat voor Anderlecht...

Heeft Schmidt geen vertrouwen in Unnerstall en Zoet? ‘PSV gaat voor Anderlecht doelman’

1914
0

De eerste geruchten over transfer en interesse van clubs in spelers lijken los te komen nu de Eredivisie en andere competities beëindigd zijn.

In dat kader lijkt PSV ook van start te zijn gegaan. In België pakt het dagblad Het Nieuwsblad uit met groot nieuws over vermeende interesse van PSV in doelman Hendrik Van Crombrugge.


Van Crombrugge maakte een jaar geleden de overstap van KAS Eupen naar Anderlecht en stond in het verleden al eens op de radar van PSV. De doelman kan bijtekenen in Brussel maar twijfelt over zijn toekomst bij de gevallen topclub.

De Belgische krant weet dat de interesse uit Eindhoven alles van doen heeft met de wensen en inzichten van de nieuwe trainer. Roger Schmidt heeft volgens Het Nieuwsblad  wat twijfels over zowel Lars Unnerstall en Jeroen Zoet. Dat er twijfels over Zoet zijn is geen geheim want dat proces is al maanden zo niet jaren gaande maar de twijfels over Unnerstall komen min of meer onverwacht.

De innovatieve Duitse trainer wil komend seizoen een keeper die kan meevoetballen. Lars Unnerstall en Jeroen Zoet passen minder in dat profiel, ze stelt de Belgische krant. Het voetballende gedeelte van Zoet is juist een kwaliteit die de doelman wel beheerst. Unnerstall kan inderdaad nog wat stappen maken in het voetballende gedeelte.

De doelman van Anderlecht kan geld opleveren en dat is precies waar de club uit Brussel naar op zoek is. Op de achtergrond worden ook Hertha BSC en 1. FC Köln met Van Crombrugge in verband gebracht. De genoemde transfersom is met 10 miljoen euro fors te noemen.


Facebook Comments Box