Home Nieuws Heeft PSV de moed opgeven? Romero heeft nog een kleine maand nodig

Heeft PSV de moed opgeven? Romero heeft nog een kleine maand nodig

5385
0

Maxi Romero en blessures; het is inmiddels een vast gegeven worden want de Argentijn en kwetsuren zijn bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De Argentijn zit opnieuw in de lappenmand en dat is inmiddels treurig te noemen. In de eerste plaats voor de spits zelf maar ook voor zijn omgeving en voor de club. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat PSV de hoop op een echte revival en terugkeer van Romero inmiddels wel heeft opgegeven. Maxi Romero is door zijn nieuwe spierblessure nog drie of vier weken uitgeschakeld.

De belangrijke uitwedstrijd van zaterdagavond tegen Vitesse komt dus in ieder geval veel te vroeg voor Romero, die wel stappen voorwaarts weet te maken. Roger Schmidt heeft wel Marco van Ginkel terug. De aanvoerder trainde vrijdag voor de eerste keer weer mee nadat hij getroffen was door een infectie.

Het herstel van André Ramalho na diens enkeloperatie verloopt voorspoedig. De Braziliaan mag komende week uit het gips. “Ik ken hem. Die gaat daarna keihard aan de slag om zo snel mogelijk weer op het veld te staan”, verwacht Schmidt mogelijk nog eerder dan april weer over hem te kunnen beschikken.

Het herstel van Ryan Thomas verloopt minder voorspoedig. Volgens Schmidt zijn er complicaties opgetreden. „Het gaat niet zo als we het graag gezien hadden”, zei Schmidt, die elke week benadrukt dat Thomas een belangrijke pion is voor PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here