Home Nieuws Heeft Gouden Schoen winnaar Gakpo zich bedacht? ‘Zonde om niet te spelen...

Heeft Gouden Schoen winnaar Gakpo zich bedacht? ‘Zonde om niet te spelen en WK te missen’

20756
1

Cody Gakpo weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De aanvoerder van de club houdt nog steeds alle opties open als het gaat om zijn sportieve toekomst.

Gakpo lijkt oprecht niet te weten hoe zijn nabije toekomst eruit gaat zien. Een stap voorwaarts richting de subtop van Europa is een optie want Gakpo wordt nadrukkelijk gevolgd door een aantal Premier League-clubs. Maar het WK in Qatar zit in zijn achterhoofd. Hoe dat kan verlopen voor een speler wijzen de laatste dagen ook uit voor PSG middenvelder Gini Wijnaldum.

Gakpo heeft de afgelopen tijd meer vragen over zijn toekomst gekregen maar lijkt oprecht niet te weten welke keuze er gemaakt dient te worden. “Er kan van alles gebeuren deze zomer. Ik ga nu rustig alle opties naast elkaar leggen en kijken wat het beste is voor mij. Ook nog een jaar blijven is een optie”, laat hij weten aan De Telegraaf.

De aanvaller wil in elk geval zeker weten dat hij de komende maanden minuten blijft maken om dat befaamde WK te kunnen ervaren. “Het zou zonde zijn als ik ergens naar toe zou gaan, waar ik helemaal niet aan de bak zou komen, waardoor ik het WK zou missen. Dat houd ik wel in mijn achterhoofd.” En dus lonkt een contractverlenging bij PSV. “Ik zit vanaf mijn zesde bij PSV. Ik kom hier al zeventien jaar bijna elke dag. PSV is bijna mijn tweede huis. Mijn liefde voor de club weeg ik ook mee in de beslissing die ik uiteindelijk maak”, aldus Cody Gakpo.

In gesprek met Telesport zegt Gakpo het volgende over zijn opties en keuzes. Klik HIER.


Vorig artikelGakpo wint Gouden Schoen, mogelijk toekomstig club Arsenal mist waarschijnlijk Champions League
Volgend artikelRoger Schmidt wenst Mauro Junior en Erick Gutiérrez naar Benfica te halen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in