Home Nieuws Heeft ambitieuze speler van PSV het te hoog in z’n bol? ‘Topclubs...

Heeft ambitieuze speler van PSV het te hoog in z’n bol? ‘Topclubs komen niet voor hem’

16388
0

PSV was zaterdagmiddag na een stroeve start heer en meester in eigen huis tegen hekkensluiter Vitesse.

De ploeg van trainer Peter Bosz won liefst met 6-0 en andermaal behoorde Sergiño Dest tot een van de absolute smaakmakers.

De linksback was weliswaar niet direct bij een doelpunt betrokken, maar met voorassists en zijn aanvalsdrang sprong hij toch in het oog.

“Heb je ooit een handigere back gezien dan Sergiño Dest? Ik kan het me niet voorstellen”, zegt Perez bij Dit was het Weekend van ESPN. “Jetro Willems was ook best wel handig, met trucjes en zo… Maar hij is zó handig! Mijn tweede vraag is alleen wel of je ook zo kan spelen in een top-drie competitie van deze wereld? Kan dat überhaupt, als je alleen maar vooruit loopt.”

“Je aanvalsspel moet ook best wel gericht zijn op hem, want de buitenspeler moet naar binnen heen om ruimte te maken voor hem”, vervolgt de analist. “PSV heeft buitenspelers die graag naar binnen komen, dus dat is een heel legitiem aanvalsplan, maar als jij in een team komt waar je alleen moet verdedigen… Dan weet ik het zo één, twee, drie nog niet.”

“Ik bedoel, op Premier League-niveau… Die Antony vonden we ook erg snel, maar iedereen is in Engeland zo snel. Bij Manchester City? Daar zou het passen, maar die gaan waarschijnlijk niet voor hem komen. Dus dan kom je alweer in een laagje met clubs, waar hij niet optimaal zijn kwaliteiten kan benutten”, aldus Perez.


Vorig artikelMoet PSV Johan Bakayoko verkopen? ’60 miljoen? Dan brengen wij hem zelf weg!’
Volgend artikelWilly van de Kerkhof noemt 2 spelers van Ajax die hij graag bij PSV zou zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in