Home Nieuws Hedwiges Maduro niet naar PSV, Maduro geeft voorkeur aan langer verblijf bij...

Hedwiges Maduro niet naar PSV, Maduro geeft voorkeur aan langer verblijf bij Almere City

297
0

Hedwiges Maduro heeft besloten om bij Almere City te blijven. Er werd flink getrokken aan de talentvolle trainer maar Maduro wenst nog niet van wijken te weten in Almere.

PSV was zeer concreet in de markt voor Hedwiges Maduro maar de trainer acht zich nog rijp voor een stap buiten Almere. Maduro blijft dus bij Keuken Kampioen Divisie-club Almere City FC. De assistent-trainer van het eerste elftal tekent een contract in Almere dat hem voor twee seizoenen bindt.

PSV ziet wel degelijk toekomst in de trainer Maduro, die op zijn beurt twee seizoenen geleden een contract tekende als hoofdtrainer van Almere City O21. Onder zijn leiding werd Almere City O21 eind februari kampioen van de Eredivisie-najaarscompetitie. Vanaf december combineerde hij deze rol met de functie van assistent-trainer van het eerste elftal van Almere.

Maduo licht zijn besluit toe: “Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens. Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij”, aldus Maduro. „Samen willen we geschiedenis schrijven. De kampioenen van de O21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club”, aldus Hedwiges Maduro.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here