Home Nieuws Hedwiges Maduro in beeld als assistent bij Jong PSV, ook Sparta meldt...

Hedwiges Maduro in beeld als assistent bij Jong PSV, ook Sparta meldt zich

479
0

De panelen op de Herdgang zijn flink verschoven met het aanstellen van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer bij PSV 1.

PSV maakte het nieuws woensdag officieel bekend, waar de verschillende media dit een dag eerder al wereldkundig wisten te maken. Met de aanstelling van Ruud van Nistelrooij als nieuwe coach voor de eerste selectie, zal er ook een nieuwe coach voor Jong PSV moeten doorschuiven. De Telegraaf meldt dat Adil Ramzi daar de aangewezen persoon voor zal zijn.

De Telegraaf meldt dat PSV gelooft in de kwaliteiten van oud-speler van de club. Nu van Nistelrooij zal doorschuiven lijkt Ramzi de aangewezen man het stokje over te nemen bij het elftal wat hij al goed kent. PSV ziet in hem de ideale opvolger, weet de Telegraaf te melden. Het is de bedoeling dat hij zich, samen met Hedwiges Maduro, gaat ontfermen over de talenten van de club. Vorige week werd bekend dat PSV hengelt naar de diensten van Maduro, die momenteel ook in de belangstelling staat van Sparta om daar de technische staf van het eerste elftal te complementeren.

Als het aan PSV ligt, krijgt Adil Ramzi assistentie van Hedwiges Maduro. Ramzi, die in mei zijn hoogste trainersdiploma hoopt te halen en dan bevoegd is om hoofdtrainer van Jong PSV te zijn, gaf een paar maanden geleden te kennen op eigen benen te willen staan. Die kans gaat Ramzi naar verwachting nu krijgen van de club.

Jong PSV krijgt een steeds belangrijke functie binnen de organisatie van PSV, meldt de Telegraaf. Daartoe wordt ook steeds meer geld vrijgemaakt. Onlangs maakte de club bekend dat er een bedrag van dertig miljoen euro beschikbaar is waarmee onder meer de komst van grote talenten gefinancierd kan worden. Precies zoals PSV deed met het aantrekken van Donyell Malen en Noni Madueke.


Vorig artikelToon Gebrands blij én stellig na prijs voor Philips Stadion: ‘Dit is niet mijn laatste prijs hier’
Volgend artikelHiddink maakt ‘klankbordrol’ kleiner: ‘Ik praat af en toe met John de Jong’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in