Home Nieuws Hector Moreno bedankt PSV voor het geduld

Hector Moreno bedankt PSV voor het geduld

13
0

Andres Guardado en het spelen om de landstitel hebben ervoor gezorgd dat Héctor Moreno naar PSV is gekomen.

Dit zei de Mexicaan vandaag bij zijn presentatie. Moreno kan nog niet trainen en spelen omdat hij nog steeds wacht op een werkvergunning. Hij is bovendien nog niet 100 procent fit en heeft de afgelopen periode teamgenoten en het spel met de bal moeten missen, geeft hij aan.
“Er wordt heel hard gewerkt om de werkvergunning zo snel mogelijk te krijgen. Tot die tijd ben ik op mezelf aangewezen. Ik mis de bal en ik mis teamgenoten maar ik werk hard om in vorm te raken. Als ik met de groep kan trainen wil ik zo snel mogelijk spelen”, aldus Moreno.
De Mexicaan is PSV en Marcel Brands in het bijzonder dankvoor voor het geduld. “Het was een moeilijke transfer maar met een goede afloop”, zei Moreno.
“Hij was onze eerste keus. De aanhouder wint”, voegde Brands er aan toe.
Andrés Guardado speelde zoals bekend een grote rol in het geheel. “Hij heeft me veel verteld over het team, de trainer en de spelers. Hij heeft erg geholpen om hier te zijn. Espanyol is een goede club maar het verschil met de topclubs is te groot. Ik wil om de landstitel spelen en prijzen winnen. PSV was echt in mij geïnteresseerd en dat waardeer ik. Hier ken ik ook spelers. Ze spreken positief over de club en dat heeft geholpen. Ik breng een stukje ervaring mee, dat kan ik doorgeven. Ik ben nog jong, maar ik heb veel ervaring in Nederland en Spanje opgedaan en ik speel in het Mexicaanse elftal. Ik ben iemand die altijd iedereen probeert te helpen”, besloot Moreno bij zijn presentatie.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here